Пошук

ГОТУЄМОСЬ ДО ШКОЛИ РАЗОМ

Дата: 26.02.2018 10:07
Кількість переглядів: 1800

Фото без опису
 
 
 
 
 

 

 

22 лютого 2018 року в Немирівському навчально-виховному комплексі «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2-ліцей» Немирівської міської ради Вінницької області відбулися збори батьків майбутніх першокласників. Збори були надзвичайно актуальними, адже з 1 вересня 2018 року першокласники будуть працювати за оновленими програмами та Новим державним стандартом початкової освіти Нової української школи.

Директор закладу освіти Гудима Т. А. привітала батьків та запросила до плідної співпраці у справі виховання і навчання маленьких громадян України, представила учителів, які будуть навчати першокласників у наступному році – це Гаврилюк Т. В. Черниш Л. П. та Чернілевська С. С., наголосила, що жодна педагогічна новація не проходить осторонь цих креативних вчителів, які перебувають завжди в творчому пошуку. І все це заради своїх учнів, на яких щиро і гостинно чекає наша школа.

Тетяна Анатоліївна акцентувала увагу батьків на тому, що на 1 вересня 2018 року всі класні кімнати, в яких навчатимуться першокласники будуть забезпечені новими сучасними меблями та технічними засобами навчання.

З цікавістю слухали батьки і про організацію освітнього процесу за науково-педагогічним проектом «Інтелект України» про який докладно розповіла вчитель Гаврилюк Т. В.. Черниш Л. П. під час своєї презентації наголосила на те, що батькам майбутніх першокласників необхідно врахувати, що готовність дитини до школи включає фізіологічну, інтелектуальну, емоційну та особистісну зрілість. Вчитель Чернілевська С. С. ознайомила батьків з особливостями навчання в Новій українській школі, місія якої – допомогти розкрити та розвинути здібності, таланти і можливості кожної дитини на основі партнерства між учителем учнем і батьками.

Практичний психолог Хоменко Л. Д. надала поради щодо соціально-психологічної готовності майбутніх першокласників. Від неї батьки отримали важливі настанови, як підготувати своїх дітей до навчання.

Не залишилися поза увагою і майбутні першокласники, які завітали до освітнього закладу. Для них було організовано святкову програму, талановитими учнями представлені номери художньої самодіяльності. Педагогами школи під керівництвом вчителя англійської мови Швець Л. В. проведено розважальне шоу, яке залишиться у пам’яті кожної дитини.

Після виступу вчителів відбувся діалог між батьками, адміністрацією, учителями та психологом у форматі «Запитання-відповідь».

Батьківські збори стали тим першим місточком для реалізації наступності між дошкільною та початковою освітою, цінним важелем педагогічної взаємодії з батьками майбутніх першокласників.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора