Пошук

«Сільський (зелений та активний) туризм як напрям розвитку ОТГ»

Дата: 07.07.2017 10:33
Кількість переглядів: 1067

Фото без опису

Впродовж 25-27 червня 2017 року представники Немирівської міської об’єднаної територіальної громади В.А.Лящ та Н.С. Школенко взяли участь у навчальному турі «Сільський (зелений та активний) туризм як напрям розвитку ОТГ» до Івано-Франківської області.

Під час навчання відвідали гостинно-ресторанний комплекс  «Міжгір’я», візит-центр Карпатського національного парку, в якому ознайомились з адміністрацією/відділом рекреації, де запропонували до уваги 4 основні складники успішного розвитку туризму, серед яких були:

  • туристичні ресурси: природні і антропогенні( створені людиною – музеї, костели);
  • доступність (логістика, шляхи сполучення,  дороги);
  • інфраструктура (електропостачання, газ, вода, а також готелі, кемпінги, знаки, показники, навігатори);
  • організація всього процесу (персонал, навчальні заклади, які готують кваліфікованих робітників, профільність організації, активність громадян).

Відвідали садибу зеленого туризму «Біля річки», кемпінг «Білий Слон», «Етнографічний музей старожитностей Гуцульщини» і родину Наталії Крищук, які займаються ткацьким ремеслом.

В Івано-Франківській обласній адміністрації презентували проект, в якому акцентували на перевагах і недоліках такого типу туризму, а також труднощі, з якими зустрічаються його організатори. Подали ідеї оформлення, перерахували особливості, порадили звернути увагу на визначні місця, якими можна пишатись на певній території, на красу природи та її збереження і підкреслили, що необхідно намагатись залучати до зеленого туризму більше і більше людей.

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора