Пошук

Про оголошення конкурсу на заміщення вакантних посад працівників виконавчого апарату міської ради

Дата: 26.05.2017 11:53
Кількість переглядів: 657

Відповідно до вимог статі 10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», постанови Кабінету Міністрів України від 15.02.2002 року №169 «Про затвердження порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців» та розпорядження Немирівського міського голови № 133-рк від 26.05.2017 року Немирівська міська рада з 26 травня по 25 червня 2017 року оголошує конкурс на заміщення вакантних посад посадових осіб виконавчого апарату Немирівської міської ради:
- Відділ містобудування, архітектури та житлово – комунального господарства: начальника відділу – головного  архітектора, головного спеціаліста, спеціаліста І категорії;

- Відділ «Центр надання адміністративних послуг».

- державного реєстратора;

- Державного реєстратора;

- спеціаліста І категорії - адміністратора;

- спеціаліста ІІ категорії – адміністратора.

До участі в конкурсі допускаються громадяни України, які мають: повну вищу освіту професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста; стаж роботи за фахом не менше 3-х років; знають вимоги чинного законодавства з питань місцевого самоврядування та державної служби; вільно володіють державною мовою; вміють працювати на персональному комп’ютері в режимі користувача та готувати аналітичні довідки.
Документи приймаються протягом 30-ти календарних днів (з 26 травня по 25 червня 2017 року). Додаткова інформація щодо документів, які необхідно подати для участі у конкурсі, основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці надається кадровою службою виконавчого апарату Немирівської міської ради за адресою: м. Немирів, вул. Соборна, 26, тел. 2-24-01.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора