Пошук

У НЕМИРОВІ ЗАПРАЦЮЄ ВІННИЦЬКА ФІЛІЯ ТОВ «ФУДЖІКУРА АУТОМОТІВ УКРАЇНА ЛЬВІВ»

Дата: 30.11.2017 17:14
Кількість переглядів: 1688

Після тривалих перемовин відома японська компанія по виготовленню автомобільних джгутів уклала угоду з компанією ТОВ «ЛВН Лімідет» (торгова марка NEMIROFF) на оренду її складських приміщень, площею 3000 кв.м., де буде розміщено Вінницьку філію ТОВ «ФУДЖІКУРА АУТОМОТІВ УКРАЇНА ЛЬВІВ».

На повну потужність підприємство планує вийти в березні 2018 року, адже ще потрібно виготовити повністю проектно-кошторисну документацію. А частковий запуск можливий уже наприкінці цього року.

30 листопада у м. Немирів під головуванням директора Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації Володимира Мережка відбулась виїзна нарада із представниками компанії «Фуджікура Аутомотів Європа», державних структур та інших зацікавлених осіб.

Від Немирівської міської об’єднаної територіальної громади  у нараді взяли участь заступник міського голови з питань розвитку інфраструктури та інвестиційних проектів Олександр Хіхлач і заступник міського голови з гуманітарних питань Іван Дзюбак, районну владу представляли голова Немирівської райдержадміністрації Юрій Погорелюк, його перший заступник Богдан Урбанський, начальник управління економіки райдержадміністрації Олександр Яхно, а ТОВ «ЛВН Лімітед» представляв її співвласник Віктор Кіпіш.

Заступник генерального директора «ФУДЖІКУРА АУТОМОТІВ УКРАЇНА ЛЬВІВ» та директор Вінницької філії Оксана Лашманова зазначила, що на даний час вже 200 осіб з Вінниччини завершують своє навчання у Львові та зможуть приступити до роботи. Всього ж, компанія має намір працевлаштувати близько 700 чоловік, забезпечивши їх гідною зарплатою та соціальним пакетом.

Учасниками зустрічі в робочому форматі були обговорені питання щодо набору працівників, надання консультативної допомоги в оформленні необхідної проектної документації та збільшення потужностей електропостачання майбутнього заводу.

Для Немирівської міської об’єднаної територіальної громади відкриття Вінницької філії японської компанії дасть змогу залучити іноземні інвестиції в громаду, відкрити додаткові робочі місця, а також збільшити місцевий бюджет за рахунок додаткового надходження від податку з доходів фізичних осіб.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора