Пошук

ОБГОВОРЕННЯ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ НЕМИРІВСЬКОЇ ОБ’ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

Дата: 22.02.2018 14:02
Кількість переглядів: 974

Фото без опису

21 лютого 2018 року, в залі засідань Немирівської міської ради відбулося громадське обговорення Стратегії розвитку об’єднаної територіальної громади на 2018-2022 роки.

Немирівська громада – одна з 20 громад Вінницької області, яка взяла участь, пройшла відбір та підтримку  експертів у написані Стратегії розвитку громади у проекті «Належне управління територіальних громад: досвід стратегічного планування країн Вишеградської четвірки для країн Східного партнерства», який реалізовує ГО «Єврорегіон Дністер» за підтримки Міжнародного Вишеградського Фонду та Міністерства закордонних справ Королівства Нідерландів. 

Під час зустрічі директор Єврорегіону «Дністер» Андрій Кавунець  ознайомив присутніх про реалізацію проекту та з основними положеннями Стратегії розвитку  громади.

Міський голова Віктор Качур зазначив, що мета Стратегії Немирівської міської об’єднаної територіальної громади полягає у вирішенні спільних проблем мешканців міста та усіх сіл, які увійшли до складу ОТГ та реалізації спільних завдань щодо економічного зростання, підвищення інвестиційної привабливості, комфортного  проживання,  надання якісних адміністративних послуг, розвиток туристичного потенціалу.

Також відбулося підписання Угоди про співпрацю між Єврорегіоном "Дністер" та Немирівською міською радою з метою розвитку громади та активізації міжнародної і грантової діяльності.

Заступник міського голови з питань розвитку інфраструктури та інвестиційних проектів, голова робочої групи  з підготовки Стратегічного плану розвитку громади Олександр Хіхлач виступив перед аудиторією та висвітлив  основні стратегічні та операційні цілі, які спрямовані на перспективний розвиток населених пунктів громади та покращення якості життя її мешканців, які ґрунтуються на даних, отриманих під час проведення анкетування мешканців громади, збору статистичних даних, а також пов’язаних із вирішенням проблемних питань, які стоять перед громадою.

Ознайомитись з основними завданнями Стратегії розвитку громади можна на офіційному сайті Немирівської міської ради https://nemyriv-mrada.gov.ua/strategiya-rozvitku-teritorialnoi-gromadi-15-05-03-17-10-2017/.

А також запрошуємо небайдужих жителів громади подавати свої пропозиції щодо Стратегії розвитку Немирівської громади протягом трьох тижнів до голови робочої групи з підготовки Стратегічного плану розвитку Немирівської міської об’єднаної територіальної громади, заступника міського голови з питань розвитку інфраструктури та інвестиційних проектів Хіхлача Олександра Васильовича, тел.: 2-24-01., e-mail: khikhlach@ukr.net. 

В подальшому усі зібрані матеріали будуть опрацьовані та систематизовані робочою групою у єдиний документ, та передані на розгляд  сесії міської ради для затвердження. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора