Пошук

БІБЛІОТЕКА ЯК КРЕАТИВНИЙ ПРОСТІР ДЛЯ АКТИВНИХ ГРОМАДЯН

Дата: 31.01.2018 11:22
Кількість переглядів: 1097

Фото без опису
 
Немирівська центральна районна бібліотека стала платформою для першого громадського обговорення з приводу тематики і назви площі міста (дошки пошани), яку планує впорядкувати міська рада.

На обговорення завітали активні та небайдужі немирівчани, які добре знають історію міста, його розвиток у різні часи, та воліють, щоб воно стало краще, привабливіше та привітне. Модератором зібрання виступив заступник міського голови Олександр Хіхлач.

Місце проведення вибране в бібліотеці недарма. Адже це той заклад, який має бути креативним простором для громадських організацій та місцевих активістів, де присутні могли б вільно висловити свою думку.

Міська влада сподівається на слушні пропозиції, адже благоустрій нашого міста залежить не тільки від влади, але і від кожного жителя. І справді, зібрання пройшло спокійно, конструктивно і відверто.

Пропозиції подавали Сергій Загній,  Галина Шенк,  Ольга Демиденко, Людмила Мельник, представник шкільного парламенту НВК № 1 та інші. Звучали різні точки зору: історичний, сучасний, молодіжний  та інші напрямки.

Крім того обговорювалися інші проблемні питання благоустрою нашого міста.

Наступне зібрання для прийняття рішення по питанню, щодо тематики та назви міської площі відбудеться 6 лютого. А до того часу обговорення проходитимуть в установах, організаціях та закладах міста.

Тож запрошуємо небайдужих  жителів міста долучитися  до обговорення тематики площі та її назви. Голосування відбувається у фойє центральної районної бібліотеки, на сайті Немирівської міської громади та у «Facebook»  за посиланням https://www.facebook.com/nemirovlibrary/ .

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора