Пошук

Інформація Немирівської міської ради Вінницької області про умови проведення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності

Дата: 11.12.2017 14:27
Кількість переглядів: 569

Інформація Немирівської міської ради Вінницької області про умови проведення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності

 

Відповідно до рішення Немирівської міської ради від 26.10.2017 року № 290 «Про затвердження Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності для проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок на території Немирівської міської об’єднаної територіальної громади» проводиться конкурс з відбору виконавців робіт із оцінки земель.

Мета проведення робіт: Проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки.

Дані про земельну ділянку:

Місце розташування земельної ділянки: м. Немирів, вул. Соборна, 217 – Д Вінницької області, площа – 0,0071 га,  для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури.

Умови конкурсу: конкурсна документація подається в запечатаному конверті, на якому, крім поштових реквізитів, робиться відмітка «На конкурс з відбору виконавців робіт із оцінки земель» із зазначенням об’єкта та дати проведення конкурсу.

У конверті мають міститися підтверджуючі документи з їх описом та окремий запечатаний конверт з конкурсною пропозицією.

Конкурсна пропозиція претендента подається в запечатаному конверті і має містити пропозицію про вартість виконання робіт з урахуванням податку на додану вартість, калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням робіт, а також строк виконання робіт (у календарних днях).

Прийняття заяв припиняється за три робочі дні до дати проведення конкурсу.

У разі неповноти, невідповідності наданих підтверджуючих документів або несвоєчасності їх подання претендент до участі у конкурсі не допускається.

Конверти претендентів з конкурсною пропозицією розпечатуються на засіданні комісії.

Перелік підтвердних документів, які подаються на конкурс з відбору виконавців:

- виписку з єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців;

- копії установчих документів претендента  (для юридичної особи);

- копію паспорта претендента (для фізичної особи);

- нотаріально посвідчену копію ліцензії на  виконання  землеоціночних  робіт;

- копії кваліфікаційних свідоцтв оцінювачів, які працюють у штатному складі та яких буде залучено до проведення оцінки та підписання звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки;

- письмові згоди оцінювачів, яких буде додатково залучено претендентом до проведення робіт з оцінки земель та підписання звіту, завірені їхніми особистими підписами (у разі залучення);

- конкурсні пропозиції щодо вартості виконання робіт відповідно до калькуляції витрат, пов’язаних із виконанням робіт, а також строк виконання робіт з експертної оцінки земельної ділянки (якщо це не визначено умовами Конкурсу) (подаються додатково у запечатаному конверті).

Усі документи та копії документів посвідчуються підписом керівника суб'єкта оціночної діяльності та скріплюються печаткою (для юридичних осіб).

Строк подання конкурсної документації: до 17.00 год. 09.01.2018 року. Поштова адреса, за якою подаються документи: 22800, Вінницька область, м. Немирів, вул. Соборна, 26 тел.(04331)2-25-54, 2-24-01, Немирівська міська рада.

Інформація про проведення конкурсу: конкурс відбудеться 12.01.2018 року об 10.00 год. Місце проведення: Вінницька область, м. Немирів, вул. Соборна, 26, Немирівська міська рада.

Відомості про місцезнаходження комісії, контактні телефони:  Вінницька область, м. Немирів, вул. Соборна, 26. Немирівська міська рада. Телефон для довідок: (04331)2-25-54. Секретар комісії: Хавруцький Микола Семенович, голова комісії: Торохтій Микола Вікторович.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора