Пошук

«Пізнай Немирів»

Дата: 16.06.2017 14:46
Кількість переглядів: 1183

Фото без опису

У Немирівському навчально-виховному комплексі №1 в рамках літньо-оздоровчого табору був проведений захід квестової форми «Пізнай Немирів» для учнів 5-10 класів. 

Мета заходу – в цікавій та ігровій формі ознайомити дітей із діяльністю різних органів влади, установ та організацій міста задля формування соціально- активних громадян.

Захід проходив наступним чином: чотири команди почергово отримували завдання, розшифровували його і в результаті отримували назву організації у яку їм потрібно було завітати. У відповідній установі їх зустрічали, знайомили із основними видами діяльності та цікавими фактами про організацію. Після цього давали квестове завдання, розгадавши яке діти знаходили наступний пункт. У цій пізнавальній грі взяли участь такі заклади: Немирівська центральна районна бібліотека, Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, служба у справах дітей, Відділ освіти Немирівської міської об’єднаної територіальної громади, Немирівська ОДПІ, районний суд.

Завершальний етап квесту відбувся 15 червня 2017 року у сесійному залі Немирівської міської ради, де заступник міського голови з питань розвитку інфраструктури та інвестиційних проектів Олександр Хіхлач  ознайомив дітей із процесом створення Немирівської міської об’єднаної територіальної громади, основними функціями, формуванням бюджету, залучення інвестицій та перспективними планами розвитку громади. Учнів та педагогів також було проінформовано про початок формування Стратегії розвитку Немирівської міської об’єднаної громади.

Під час зустрічі було надано відповіді на питання, які цікавили присутніх.

На завершення зустрічі Олександр Хіхлач закликав учнів бути соціально-активними та брати активну участь у розвитку громади. Адже саме від молодого покоління залежить майбутнє нашого міста та громади! 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора