Пошук

Культурні досягнення та традиції – це наш скарб, наша гордість, наше минуле і майбутнє

Дата: 06.12.2017 14:49
Кількість переглядів: 900

 

 

Культурні досягнення та традиції – це наш скарб, наша гордість, наше минуле і майбутнє. Україна зараз , як ніколи раніше, потребує сучасного підходу до пізнання, відображення та розвитку нашої духовної спадщини. Наша робота має бути спрямована на відкритість та доступність кожному. Носієм загальної культури може бути будь-яка особа, за умови, що вона щиро бажає розвинути Богом дані таланти. Саме такі люди являються тими працівниками культури, які творять культуру сьогодення.

Працівниками культури села Никифорівці протягом 2017 року було проведено слідуючі масові заходи:

  1. 8 Березня відбувся святковий концерт “ Жінкам вклонімось до землі ”
  2. 8 травня 2017року біля пам’ятника загиблим односельчанам у Другій світовій війні відбувся урочистий мітинг  “ Свято миру, свободи й весни».
  3. У другу неділю травня відзначили свято Матері. Саме в цей день в Будинку культури всім матерям був присвячений тематичний вечір “Мамо, мамо, вічна і кохана ”.
  4. 07 липня незабутнім святом, з веселим дійством атракціонів, смачною юшкою, гарним виступом своїх артистів та запрошених артистів з Немирова проходив День села Никифорівці . Всіх присутніх привітали Немирівський міський голова  Качур В.М та в.о. старости сіл Никифорівці та Лука Школенко Н.О. Свято вдалося . Ще довго люди згадували веселе гуляння.
  5. 14 жовтня День захисника України та День Українського козацтва – свято, що відзначається у День Покрови Пресвятої Богородиці. Наших славних захисників вітали піснями, віршами і танцювальними композиціями учні.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора