Пошук

ВІДБУВСЯ РІЧНИЙ ЗВІТ МІСЬКОГО ГОЛОВИ ВІКТОРА КАЧУРА У НЕМИРОВІ

Дата: 03.03.2018 14:12
Кількість переглядів: 1167

 
 
 

 

 

Річні звіти перед громадою Немирова Віктор Качур практикував і раніше. Однак цей звіт, який відбувся 2 березня у районному будинку культури, був не схожим на інші. Адже міський голова розповідав уже не лише про те, що зроблено в Немирові, але й в усій міській об’єднаній територіальній громаді, яка офіційно була створена 12 січня 2018 року.

Тому у великому залі районного будинку культури слухачами були вже й представники населених пунктів, що входили до складу колишніх Байраківської, Стрільчинецької, Никифоровецької, Медвежанської та Язвинківської сільських рад.

Віктор Качур не стомлював присутніх цифрами економічних показників, а детально розповів, як створювалася ОТГ, які труднощі доводилося переборювати впродовж цього процесу. Як передавалися бюджетні організації та майно спільної власності громад на баланс ОТГ, як створювалися нові необхідні для нормальної життєдіяльності громади установи.

Міська рада взяла на себе відповідальність за всю наявну на території громади медичну, дошкільну і шкільну мережу, здійснила утеплення і ремонт адмінбудівлі, шкіл та дитячих садочків.

У виступі голова розповів, як вирішувалася наболіла проблема водопостачання і каналізації мікрорайону «Агромашу», вулиць Леонтовича, Ліцейної та І.Франка. Головним наслідком проведеної роботи стало те, що Немирівська міська ОТГ тепер має можливість надавати населенню чимало необхідних для нормального життя послуг, і кількість їх постійно збільшуватиметься.

А ще Немирівська ОТГ за підсумками 2017 року одна із перших в області та 16 із 366 громад в Україні. Розповів Віктор Качур і про плани на майбутнє, такі як будівництво дороги по вул. Горького, яка не належить місту і яку мав би відремонтувати облавтодор та «кільцювання» об’їзної дороги, будівництво стадіонів зі штучним покриттям у міських школах, спорудження водогонів і доріг у сільській місцевості.

Учасники зустрічі,  уважно вислухали звіт, який пройшов у спокійній, доброзичливій атмосфері, і оцінили його схвальними оплесками.  Питання  до голови в основному стосувалися теми благоустрою, організації притулку для бездомних тварин та газети «Прибузьких новин», яка завжди намагається очорнити роботу міської ради та її голови.

Декілька питань задали голова міської ради ветеранів Микола Костюк і голова районної освітянської профспілки Таїсія Гуцалюк. Зокрема, Микола Костюк попросив Віктора Миколайовича перед публікою розвінчати фейкову інформацію про те, що міська рада закупила службовий автомобіль більш як за мільйон гривень і міський голова роз’їздить на ній.  Віктор Качур відповів, що це нісенітниці, які пише його конкурентка, службового автомобіля ніхто не купляв. Ця стаття з’явилася в газеті «33-канал». Журналіст газети Вікторія Снігур повідомила, що цю інформацію їй надала по телефону  Лілія Літовчук.

Учасниками заходу були перший заступник голови райдержадміністрації  Богдан Урбанський  та начальники відділів.

Іншими словами звіт пройшов спокійно.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора