Пошук

День села в Гуньці зібрав родини у дружнє коло!

Дата: 30.08.2017 17:02
Кількість переглядів: 2132

 

Фото без опису«Пахне рідне село: і цвітінням лугів, і роздоллям небес, і піснями гаїв, і полями, де сонячне світить чоло − пахне цвітом село…»

25 серпня 2017 року ця думка супроводжувала кожного, хто завітав на святкування Дня села Гуньки, Язвинок, Супрунівки та Козаківки. Біля школи у Гуньці Немирівської міської об’єднаної територіальної громади в п’ятничний день яблуку не було де впасти. Громада вперше відзначала свої іменини. У цей день зійшлися і з’їхалися сюди ті, для кого Гунька – батьківщина. Всім було весело і по-домашньому затишно.

Свято розпочалося з вітань. Щиро вітали присутніх та бажали всім гарної долі, добра та достатку і впевненості у завтрашньому дні виконуючий обов’язки старости сіл Юрій Мазур та голова Немирівської міської об’єднаної територіальної громади Віктор Качур.

Цьогорічне дійство стало сюрпризом для односельців, що відзначили свій золотий ювілей подружнього життя, молодих сімей, які нещодавно стали на весільний рушник, найстаріших жителів, жінок, які носять почесне звання «Мати-героїня», наших найменших гуньківчан, яких на шестеро осіб цьогоріч стало більше, іменинників, що святкують свій День народження разом з Днем рідного села та обдарованого хлопчика, роботи якого вражають своєю красою та витонченістю. Вони отримали подяки, привітання і подарунки від міського голови.

Грамотами, подяками та подарунками були також нагороджені колективи школи, дошкільного навчального закладу та фермерські господарства за сумлінну працю, покладену на процвітання Немирівщини. Оголосили подяку в.о. старости сіл Гуньки, Язвинок, Супрунівки та Козаківки, директору Будинку культури, завідуючому клубом та іншим працівникам сіл.

Привітальні промови та офіційні нагородження чергувались із яскравими виступами колективів художньої самодіяльності. Всіх гостей своїми виступами дивували талановиті школярі, колектив районного будинку культури та гурт «Стрижі-М». Крім того, жительки села Гунька: Ніла Довгань та Зіна Малик  висловили слова вдячності міському голові за прокладені асфальтовані дороги та інші здобутки громади.

На святі всі бажаючі мали змогу сфотографуватися і одразу безкоштовно отримати фото, зроблені на фоні спеціально оздобленої фотозони та помилуватись неймовірними роботами Дмитра Самохвала – розписом по дереву. Також на підготовленій галявині кожен  міг переконатись у неймовірних кулінарних талантах  місцевих господинь.

Свято закінчилось веселою дискотекою.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора