Пошук

Громадські слухання

Дата: 09.10.2017 08:16
Кількість переглядів: 1070

 
 

 

06 жовтня 2017 року о 16.00 годині  відбулися громадські слухання щодо врахування громадських та приватних інтересів під час розгляду пропозицій громадськості при розгляді детального плану території розміщення культової споруди Свято-Покровського Храму на перехресті вулиць Ведибіди  та Будівельників  (25 років Жовтня) в м. Немирів, Вінницької області  орієнтованою площею детального плану території 2,0090 га, визначення параметрів забудови планувальної структури, функціонувального зонування території, просторової композиції і визначення параметрів забудови.

Про прийняті рішення детально доповів головний архітектор проекту Валерій Михайлович Потапенко.  

Валерій Потапенко зауважив, що проект виконано відповідно до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Закону України «Про основи містобудування» та ДБН Б.1.1.-14.2012 «Склад та зміст детального плану території».  Детальним планом території встановлені містобудівні умови та обмеження земельної ділянки: охоронні зони інженерних мереж, кількість місць, на яку розрахована культова споруда – 300 осіб, червоні лінії та лінії забудови вулиць Ведибіди та Будівельників.

Під час громадських обговорень були заслухані пропозиції та зауваження для врахування в розроблені містобудівної документації.

За результатами громадських слухань було вирішено розробнику детального плану території врахувати пропозиції громадських слухань та провести рецензію детального плану території згідно вимог чинного законодавства. Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора