Пошук

У БАЙРАКІВЦІ ВІДБУЛОСЯ ПОТРІЙНЕ СВЯТО

Дата: 30.08.2017 17:18
Кількість переглядів: 952

Фото без опису
 
 

 

У Немирівській міській об’єднаній громаді наприкінці літа почергово проходять святкування Днів сіл, що стало для громади уже доброю традицією.

28 серпня відбулося свято і в Байраківці. І вийшло так, що байраківчани та жителі сіл, що входили раніше до складу єдиної сільської ради, відзначили одразу три події: Успіння Пресвятої Богородиці, п’ятиріччя від першого святкування Дня села і, власне, черговий День села.

У заході взяв участь колектив Немирівської міської ради на чолі з міським головою Віктором Качуром та заступник  голови Вінницької обласної ради Михайло Кременюк. 

Щиро вітали Подяками та подарунками від міської ради працівників, колектив школи, фермерські господарства, жителів сіл Байраківки, Глинянця та Дубмаслівки у різних номінаціях.  Всіх жителів пригощали запашним короваєм, а наймолодших учасників свята – солодощами.

Отримала Подяку та подарунок і мати загиблого Героя Майдану Максима Шимка Зоя Семенівна. На честь її сина названо місцеву школу.

Місцеві умільці представили на огляд виставки своїх робіт. Для дітей працював тир та атракціони.  

Позитивні емоції дарували глядачам музичний гурт «СТРИЖІ М», колективи художньої самодіяльності, духовий оркестр Немирівського районного будинку культури під керівництвом Івана Магденка та відомі немирівські співаки Ольга Йолтуховська і Андрій Благодир. 

До настання темряви тривали на майдані танці, лунали співи. Село відзначало свій День. 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора