Пошук

Урочистості до Дня проводів призовника до Збройних Сил України

Дата: 02.04.2018 13:46
Кількість переглядів: 993

 

Сьогодні 02 квітня 2018 року в районному Будинку культури відбулися урочисті проводи призовників.

Дана подія – завжди хвилююча і водночас урочиста мить: для призовників – знаменна початком служби у Збройних Сил України, а у батьків- викликає почуття гордості і радості за своїх синів, за те, що виростили їх, і сьогодні Батьківщина довіряє їм найдорожче – берегти мир і спокій рідної землі.

Привітати юнаків прийшли заступник міського голови з гуманітарних питань Іван Дзюбак, заступник голови райдержадміністрації Петро Бугаков, заступник голови районної ради Аркадій Собченко, голова ветеренарної спілки Іван  Федоров, а також батьки, рідні, друзі тих, хто через кілька днів виконуватиме почесний обов’язок перед державою і поповнить ряди захисників нашої Вітчизни.

Урочистий захід відкрив військовий комісар Немирівського районного військового комісаріату підполковник Юрій Лівкутник, який зазначив, що сьогодні саме той час, коли наша держава і весь український народ потребує Вашого захисту, наполегливості, розуму та уміння.

Зі словами вітання та найкращими побажаннями перед новобранцями виступив заступник міського голови з гуманітарних питань Іван Дзюбак, який побажав юнакам міцного здоров’я, успіхів з честю виконати почесний обов’язок громадянина України, змужнілими та здоровими повернутися додому.

Хвилюючі слова від імені батьків, сини яких ідуть в армію, прозвучали з уст матері одного з призовників Наталія Школенко. Вона побажала здоров’я, наснаги, хороших друзів, добрих командирів, щоб сини після служби повернулися здоровими та змужнілими до рідної домівки, щоб у щоденному армійському житті їх оберігала материнська молитва та зігрівали спогади про батьківську домівку.

Слово для привітання надали одному з призовників Богдану Буйновському, а також для призовників підготували святковий концерт.

Фото без опису

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора