Пошук

ДОСТУПНІСТЬ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ – ПЕРШОЧЕРГОВЕ ЗАВДАННЯ

Дата: 18.06.2018 15:42
Кількість переглядів: 1477

Фото без опису

 

  Одне  із основних завдань, які стоять перед Немирівським  міським  ЦПМСД - максимальне наближення медичної допомоги до населення громади. Постійну підтримку в його вирішенні підприємству  надає міська влада.   І до свого професійного свята  медичні працівники Центру отримали приємний сюрприз: ще один автомобіль  «Renault » в подарунок.

Збільшення автопарку ЦПМСД  підвищить мобільність лікарів та середніх медичних працівників в процесі  медичного обслуговування населення Немирівської ОТГ, в першу чергу жителів сільських населених пунктів, забезпечить своєчасне надання як планової так і невідкладної  медичної допомоги.

Така дієва підтримка Немирівської міської ради - черговий доказ того, що здоров’я кожного члена громади не просто гасло , а  проблема , вирішення якої для влади пріоритетне.

Колектив КП «Немирівський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Немирівської міської ради із вдячністю приймає подарунок і готовий  докладати всі зусилля для  забезпечення доступної  якісної медичної допомоги кожному жителю громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора