Пошук

День села Стрільчинці

Дата: 09.07.2018 12:31
Кількість переглядів: 2082

 

07 липня 2018 року в с. Стрільчинці відбулося щорічне свято – День села. На святі були присутні багато гостей, жителі села, виконавці. З привітальним словом звернулися міський голова Віктор Качур та в.о. старости Петро Шлапак.

В рамках святкування Дня села започаткували фестиваль «Лесів Брід». До організації свята долучилися опорна школа Немирівської міської об’єднаної територіальної громади НВК №2, КЗ «Немирівський центр дитячої та юнацької творчості», представники громадськості села Стрільчинці та  інші аматорські колективи. Учасники фестивалю були нагороджені дипломами фестивалю від  Немирівської міської ради. Також на свято були запрошені співаки Іван Ганзера, Ігор Юрковський, учасниці Вінницької естрадної студії «Лайм» та ді-джей для проведення вечірньої дискотеки. Працювала виїзна торгівля, для діток стояли батути, а любителям фотографій принесли велику радість банери «Я♥Стрільчинці» і «Лесів Брід».

Завдячуючи міському голові  Віктору Качуру та працівникам міської ради свято відбулося вдало, усі гості задоволені. Цей день на довго запам'ятається жителям села і всім присутнім.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора