Пошук

СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ ДОПОМОЖЕ ЗДОБУТИ ПРОФЕСІЮ

Дата: 12.07.2018 09:28
Кількість переглядів: 902

Фото без опису

 

 

Немирівська районна філія Вінницького обласного  центру зайнятості інформує:

СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ ДОПОМОЖЕ ЗДОБУТИ  ПРОФЕСІЮ

           З метою підготовки до опалювального сезону, своєчасного забезпечення потреби підприємств, установ та організацій у кваліфікованих працівниках Немирівською районною філією Вінницького обласного центру зайнятості формується група на професійне навчання для набуття професії машиніст (кочегар) котельні на базі Немирівського коледжу будівництва та архітектури ВНАУ з 16.07.2018 року. Термін навчання 3 місяці. Крім того проводиться переатестація (підвищення кваліфікації) операторів  та машиністів  котельні за рахунок коштів  ФЗДССВБ.

     Сьогодні, щоб бути конкурентноспроможним на ринку праці, необхідно мати знання, вдосконалювати свої навички, займатись саморозвитком. Ті громадяни, які звераються  за сприянням  у працевлаштуванні до служби зайнятості й потребують підвищення кваліфікації, перепідготовки, а то і здобуття нової професії, яка є потрібною на ринку праці, можуть безоплатно скористатись такою можливістю.

      Є можливість проходити професійне навчання в навчальних закладах сучасного європейського рівня –  Центри професійно-технічної освіти державної служби зайнятості (Дніпропетровський ЦПТО, Донецький ЦПТО, Івано-Франківський ЦПТО, Луганський ЦПТО, Львівський ЦПТО, Одеський ЦПТО, Полтавський ЦПТО, Рівненський ЦПТО, Сумський ЦПТО, Харківський ЦПТО, Херсонський ЦПТО), які  здійснюють навчання  високопрофесійних працівників для основних галузей економіки: промисловість, будівництво, агропромисловий комплекс, транспорт і зв’язок, сфера послуг тощо. Широкий діапазон освітніх послуг, що надають центри професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, забезпечують не тільки професійний розвиток, а й дозволять набути додаткові компетенції, що сприяють успішному працевлаштуванню.

      За довідками звертатись у Немирівську районну філію Вінницького обласного  центру зайнятості.

      Наша адреса: м.Немирів, вул.Соборна, 93 б;  тел.: (0-4331) 2-37-55.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора