Пошук

ОБМІН ДОСВІДОМ – ЗАДЛЯ РОЗВИТКУ ОБ’ЄДНАНИХ ГРОМАД

Дата: 17.07.2018 15:19
Кількість переглядів: 1268

Фото без опису
 

 

 

 

Представники об’єднаних територіальних громад Київської, Тернопільської та Хмельницької областей спільно з консультантами  Вінницького Центру розвитку місцевого самоврядування в рамках навчальної поїздки  «Результати фінансового моделювання на прикладі фінансово успішних ОТГ Вінницької області» 17 липня 2018 року відвідали Немирівську об’єднану громаду.

Завітали аби дізнатися про результати діяльності, обмінятися досвідом, обговорити проблемні питання, які доводиться вирішувати органам місцевого самоврядування.

Про те, як створювалася об’єднана громада, організаційну структуру, бюджет, успіхи, досягнення, надання адміністративних послуг розповіли колегам міський голова Віктор Качур та заступник міського голови з гуманітарних питань Іван Дзюбак.

Представники об’єднаних громад мали можливість відвідати навчально-виховний комплекс №1 та дошкільний навчальний заклад «Дзвіночок», де проведено заходи по теплореновації будівель.

З досвідом формування бюджету Немирівської ОТГ ділилася начальник фінансового управління Оксана Троян. Про використання резервів збільшення фінансової спроможності  інформувала  начальник відділу економічного розвитку та соціального захисту населення Лариса Стрельчук.

Гостям було цікаво дізнатися  й про створення та функціонування відділу освіти та міського Центру первинної медико-санітарної допомоги.

Зустріч була плідною, учасники отримали вичерпні відповіді на свої питання, обмінялись контактами, отримали натхнення і віру в зміни.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора