Пошук

РУХ UPSTREAM У МІСТІ НЕМИРІВ ПРОВІВ СОЦІАЛЬНІ АКЦІЇ

Дата: 20.07.2018 13:45
Кількість переглядів: 1002

Фото без опису

 

Протягом липня у м.Немирів відбулися заходи  соціально-євангелійського проекту «Сильне покоління» за підтримки молодіжного руху  «UpStream» та Церкви адвентистів сьомого дня.

Міський голова Віктор Качур подякував усім учасникам за участь у проекті, а також за та їх вклад в розвиток молодіжного  руху «UpStream»  у місті Немирів.

Учасники проекту взяли активну участь у життєдіяльності міста Немирова, провели акцію «Обміняй цигарку на цукерку».  Такий захід спрямований на профілактику залежності від алкоголю, паління та наркотиків та направлений на здоровий спосіб життя.  

Окрім того, учасники заходу провели акцію, під час якої прибрали та упорядкували територію біля меморіалу «Ніхто не забутий, ніщо не забуто», пам’ятника М.Д. Леонтовича, автобусні зупинки.

Головним заохоченням «UpSrteamовці» вважають дружню атмосферу і гарно проведений час. Закликають його цінувати і сміливо приєднуватися до проведення таких заходів.

 

UpStream як молодіжний рух зародився восени 2011-го року в Києві. Його творці кажуть, що це виклик для сучасного покоління, що має потенціал і бажання покращити світ. Учасники руху можуть виховувати лідерські якості, формувати моральні принципи і просувати здоровий спосіб життя і просто обмінюватися думками. Ідеологія руху несе подвійну користь: молодь розвиває свої  таланти, а потім з їхньою допомогою приносить користь іншим.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора