Пошук

Відтепер у Немирові паспорт можна отримати не лише в паспортному столі

Дата: 21.08.2018 16:14
Кількість переглядів: 6458

Сьогодні, 21 серпня в Немирівській міській  об’єднаній територіальній громаді надзвичайна подія. В Центрі надання адміністративних послуг запрацювала робоча станція з видачі як закордонних паспортів так і громадянина України у формі ІD картки.

Міський голова офіційно відкрив роботу підрозділу з видачі паспортів за участі заступника голови обласної Ради Михайла Кременюка, заступника голови обласної облдержадміністрації, депутата обласної Ради Олександра Крученюка, в.о. начальника Управління Міграційної служби Вінницької області Антоніни Ратушної, завідувача Немирівського РС УДМС України у Вінницькій області Галини Власюк та працівників міської ради.

За словами Антоніни Ратушної, придбання Немиріською міською радою робочої станції з оформлення і видачі паспортів громадянина України та закордонного, є дуже важливим кроком вперед. Адже з моменту запровадження безвізового режиму в Україні ця послуга стала більше користуватись попитом. І на сьогоднішній час Немирівський район посідає 4 місце в області за кількістю видачі даних документів. А надання швидких і якісних послуг громадянам дасть змогу зекономити їх час.

За словами міського голови, кожного відвідувача чекають висококваліфіковані фахівці, які нададуть якісні та зрозумілі консультації, а потім протягом 20 хвилин зможуть провести всі необхідні операції для швидкого оформлення паспортів.

Відразу після урочистого відкриття, адміністратор ЦНАПу Галина Ведибіда провела перше оформлення документів, для отримання паспорту.

Фото без опису

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора