Пошук

У Байраківці відсвяткували День села

Дата: 29.08.2018 16:51
Кількість переглядів: 1822

Святкування Дня села стало гарною традицією для Немирівської об’єднаної територіальної громади. Це своєрідний підсумок усього зробленого за певний проміжок часу.

На свято Успіння Пресвятої Богородиці, 28 серпня, відбулися гуляння для жителів сіл Байраківка, Глинянець та Дубмаслівка. Святкове дійство, на яке  зібрались не тільки місцеві жителі, а й численні  гості  проводилося на території Байраківської школи.

Офіційну частину святкувань відкрив вітальним словом голова об’єднаної територіальної громади Віктор Качур, зазначивши, що День села – це свято, яке єднає всіх жителів громади. Всім присутнім побажав миру, злагоди та гарного настрою на святкуванні.

Із теплими словами до своїх односельчан   звернулася в.о. старости Раїса Назимко. Вітаючи земляків зі святом, побажала  здоров’я, добробуту, родинного щастя та подякувала всім, хто  долучився до організації свята.

Продовжилось святкування  концертом, яке підготували активні жителі сіл, а також учні Байраківської загальноосвітньої школи. Розваги чекали і на маленьких учасників свята. Дітлахи залюбки бавилися та розважалися на надувних батутах та приймали участь в різноманітних  конкурсах.

Усіх гостей частували смачним кулішем та стравами, які приготували місцеві господині.

Нехай і надалі село процвітає, народжуються і підростають діти, спокійно і захищено почуваються люди похилого віку.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора