Пошук

В м. Немирові розпочато роботи по капітальній реконструкції водогону.

Дата: 18.09.2017 16:55
Кількість переглядів: 952

Розпочато капітальну реконструкцію водогону, на багатьох вулицях міста працює спецтехніка. Міський голова Віктор Качур та його заступник  Микола Торохтій постійно контролюють проведення робіт. 

Для того, щоб зменшити перебої у водопостачанні довелося довго чекати,так як проходження комплексної державної експертизи проектно-кошторисної документації тривала більш як два з половиною місяці. Слід зауважити що з усіх районів, які подавали  проектно-кошторисну документацію на проходження комплексної державної експертизи першим її отримав Немирів.

Немирівською міською радою виділено кошти на очистку свердловин. Готується задіяти додаткові артезіанські свердловини, а в районі "Агромаш" заплановано будівництво башти (станції другого підйому) з об'ємом у 50м.куб. Це збільшить запас і тиск води, однак стальні труби, які відслужили більш як 50 років, не витримають великого тиску води, тому їх потрібно усі замінити на нові. Уже  замінено  кілька кілометрів водогону.

У ході капітальної реконструкції водогону можливі збої у постачанні води, тому просимо населення сприйняти цей факт, як вимушену необхідність. 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора