Пошук

Про проведення конкурсу на заміщення вакантних посад посадових осіб виконавчого апарату Немирівської міської ради.

Дата: 06.03.2017 20:28
Кількість переглядів: 615

Відповідно до вимог статі 10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», постанови Кабінету Міністрів України від 15.02.2002 року №169 «Про затвердження порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців» та розпорядження Немирівського міського голови від 06.03.2017 року Немирівська міська рада з 07 березня 2017 року оголошує конкурс на заміщення вакантних посад посадових осіб виконавчого апарату Немирівської міської ради:
1. Організаційний віділ: спеціаліст І категорії з організаційних питань.
2. Фінансово-господарський відділ: спеціаліст І категорії - бухгалтер.
3. Відділ «Центр надання адміністративних послуг»: Начальник центру надання адміністративних послуг - державний реєстратор; головний спеціаліст - державний кадастровий реєстратор; спеціаліт І категорії - адміністратор центру надання адміністративних послуг; спеціаліст І категорії по веденню реєстрації актів цивільного стану; Спеціаліст І категорії з надання адміністративних послуг. 
4. Головного спеціаліста - державного інспектора з праці.
5. Головного спеціаліста - інспектора з благоустрою. 
До участі в конкурсі допускаються громадяни України, які мають: повну вищу освіту професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста; стаж роботи за фахом не менше 3-х років; знають вимоги чинного законодавства з питань місцевого самоврядування та державної служби; вільно володіють державною мовою; вміють працювати на персональному комп’ютері в режимі користувача та готувати аналітичні довідки.
Документи приймаються протягом 30-ти календарних днів (з 07 березня по 07 квітня 2017 року). Додаткова інформація щодо документів, які необхідно подати для участі у конкурсі, основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці надається кадровою службою виконавчого апарату Немирівської міської ради за адресою: м. Немирів, вул. Соборна, 28, тел. 2-24-01.

Конкурсна комісія 
міської ради
     


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора