Пошук

Наш скарб - це наш досвід

Дата: 09.01.2018 21:33
Кількість переглядів: 1130

 

9 січня 2017 року до Немирівської міської ради прибула делегація з Узинської міської територіальної громади аби перейняти  успішний  досвід у немирівських колег .

Узинська міська територіальна громада була створена 24 грудня 2017 року в склад якої входить 8 сільських рад.

Голова Узинської міської ради Віталій Юрійович Гринчук разом з депутатами , сільськими головами та активістами громади мали змогу поспілкуватись із міським головою Віктором Миколайовичем Качуром, його заступниками, начальниками відділів та управлінь немирівської міської ради

Під час зустрічі обговорювали досягнення немирівської ОТГ , гості цікавилися джерелами наповнювання бюджету, роботою комунальних підприємств, а також відвідали дитячі садочки, школи та санаторій “Авангард” .

Депутат Верховної ради Василь Васильович Амельченко разом з депутатом Вінницької обласної ради Леонідом Володимировичем Галушком були запрошені для того, щоб проінформувати гостей щодо перспектив реформи децентралізації та навели приклад успішного розвитку Немирівської ОТГ, яка займає із 366 громад 16 місце в Україні та третє в області.

“Наші  успіхи у реалізації проектів територіальної громади мають стати добрим прикладом для інших, новостворених громад. Реформа місцевого самоврядування - це нові можливості, і найголовніше те, як ними скористаються громади заради власного розвитку та поліпшення добробуту своїх мешканців”,- зазначив  міський голова Віктор Качур.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора