Пошук

Уже не діти…

Дата: 08.02.2017 16:18
Кількість переглядів: 998

Зустріч старих друзів - це завжди щось неймовірне та незабутнє, особливо, якщо ти провів з ними 11 років свого життя. Мабуть, усі зрозуміли, про кого йде мова. Так, це саме однокласники. Ті люди, яких завжди зустрічаєш із посмішкою.

3  лютого у рідному НВК №1 відбувся щорічний Вечір зустрічі випускників. Хоч мій клас покинув стіни першої школи тільки цього року, але деяких однокласників я бачив ще на випускному. Тому я задоволений, що є такі зустрічі, на яких ми можемо всі зустрітись і поспілкуватись.

Щорічно  кожної  другої  п’ятниці  лютого  випускників збирають учні старших класів. Так було  і  цього  разу. Ми, випускники  різних  років, мали  можливість  зробити невеликий  екскурс у  минуле шкільне  життя, насолодитися цікавим і веселим   концертом, який  підготували разом  зі своїм класним керівником  Марухно Оленою Анатоліївною учні 10 – А  класу. Все було досить  добре продумано.Під час перегляду концерту один мій однокласник сказав: «Незвично зараз сидіти тут вже у  ролі  гостей, а не учнів». Так, це правда. Найсумнішим був момент, коли на екрані продемонстрували фото всіх випускників нашої школи. У кінці відео була вже й фотографія мого класу. Я думаю, що не тільки я, а й усі мої однокласники засумували за тими безтурботними шкільними буднями, коли ми просто були разом як одна сім’я.

Школа – це те місце, де ми проводили найбільше часу. Були уроки й перерви, розваги й конфлікти – це все шкільні будні. Завдяки школі ми знайшли найкращих друзів та перше кохання. Учителі навчили нас бути  дружними, проявляти ініціативу і знаходити  вихід зі складних ситуацій.

Я радий, що існують такі зустрічі, де ми можемо всі побачитись і поринути у безтурботне минуле. Дякуємо тобі, школо !!!

 

Випускник НВК №1 2016  року  Сінько Андрій



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора