Пошук

У Немирові школярі можу ть безкоштовно навчатися у справжній Бізнес Школі

Дата: 08.02.2017 09:00
Кількість переглядів: 1240

Фото без описуВже понад 120 учнів шкіл Немирова, що на Вінничині, нині є «дипломованими спеціалістами» в області фінансів. Не зважаючи на свій юний вік, вони вже добре обізнані у царині банківської діяльності. За кілька місяців, протягом яких тривають лекції, майстер-класи, тренінги, вікторини та практичні заняття, дітлахи відкривають для себе цікавий світ економіки. Основи такої складної й, навіть, не дитячої науки учням доносять у ігровій формі досвідчені сертифіковані тренери ПриватБанку.

Навчання у БізнесШколі ЮніорБанку суттєво відрізняється від уроків у звичайних навчальних закладах. Цікавий позашкільний формат занять викликає купу захоплення у дітей та їхніх батьків. А знання отримані під час такого навчання прикладні та завжди будуть у нагоді кожному вихованцю не залежно від віку та майбутньої професії. Загалом, фінансова освіта підростаючого покоління в наш час це не дань моді, а нобхідність продиктована сучасністю.

Керівник Немирівського відділення Вінницької філії ПриватБанку Олексій Чухно відзначає, що це унікальний проект для Немирова, більше немає таких банківських установ, де б діти могли безкоштовно отримати фінансову освіту. Цікава, невимушена атмосфера щотижневих занять сприятиме розвитку у дитини лідерських якостей та навичок спілкування з однолітками. Заняття проходять в НВК №1 та НВК №2 міста Немирова.

Що таке маркетиг, основи фінансового успіху та ведення бізнесу, історію грошей та як скласти бізнес-план випускники Бізнес-школі знають не лише з книжок. Виконання практичних завдань є невід“ємною частиною фінансової освіти від ЮніорБанку. Так, щоб добре засвоїти вивчене учні все пробують робити особисто. Зокрема для того, щоб досконало освоїти різноманітні банківські операції діти самостійно за допомогою картки поповнюють мобільні телефони, розраховуються у магазинах та здійснюють покупки в інтернеті.

До речі, користуватися картами Юніора не лише зручно, але й безпечно. При цьому батьки завжди знають про фінансові операції своїх дітей, адже на телефон дорослих приходить смс-повідомлення, яке звітує про суму покупки та місце, де вона здійснена. Батьки можуть контролювати всі дитячі витрати, зокрема мають змогу обмежити зняття готівки з картки та встановити щоденний ліміт витрат. Таким чином можна бути впевненим, що дитячі гроші будуть витрачені за призначенням.

Кожен з випускників БізнесШколи отримує диплом та подарунки. Але, найголовніше — це знання та навики, які стануть корисними у повсякденному житті, а для когось сприятимуть вибору майбутньої професії.

Безкоштовна освітня програма ЮніорБанку стартувала у 2009 році й далі успішно розвивається. Декілька разів протягом року до Бізнес-школи приєднуються нові учасники. Групи формуються за віком: 10–14 та 15–16 років. Заняття в БізнесШколі доступні будь-якій дитині шкільного віку та абсолютно безкоштовні. Формування нових груп триватиме протягом лютого, а заняття стартуватимуть у березні 2017 року.

Щоб стати учнем БізнесШколи необхідно звернутись до відділення ПриватБанку.


ок



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора