Пошук

АКТУАЛЬНО

26 Січня, 2018 р., 15:37
Конкурсна комісія з відбору суб’єктів оціночної діяльності щодо проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок Немирівської міської ради повідомляє наступне. Допущено до участі в конкурсному відборі суб’єктів оціночної діяльності оціночної діяльності для проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок площею 4,9280 га, яка розташована в м. Немирів, вул. Соборна, 171 та площею 5,3759 га яка розташована в м. Немирів, вул. Соборна, 204 в, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, а саме: 1) ТОВ фірма «Медінтеграція» ЛТД (м. Вінниця); 2) Вінницька торгово-промислова палата (м. Вінниця); 3) ФОП Пущик С. В. (м. Вінниця); 4) ФОП Пустовєтова С.В. (м. Вінниця). Переможцем конкурсного відбору суб’єктів оціночної діяльності щодо проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок площею 4,9280 га, яка розташована в м. Немирів, вул. Соборна, 171 та площею 5,3759 га яка розташована в м. Немирів, вул. Соборна, 204 в, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, обрано Вінницьку торгову-промислову палату.
26 Січня, 2018 р., 15:33
Конкурсна комісія з відбору суб’єктів оціночної діяльності щодо проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок Немирівської міської ради повідомляє наступне. Допущено до участі в конкурсному відборі суб’єктів оціночної діяльності оціночної діяльності для проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,0980 га, яка розташована в м. Немирів вул. Соборна, 204 б, для будівництва і обслуговування будівель ринкової інфраструктури, а саме: 1) ТОВ фірма «Медінтеграція» ЛТД (м. Вінниця); 2) Вінницька торгово-промислова палата (м. Вінниця); 3) ФОП Пущик С. В. (м. Вінниця); 4) ФОП Пустовєтова С.В. (м. Вінниця). Переможцем конкурсного відбору суб’єктів оціночної діяльності щодо проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,0980 га, яка розташована в м. Немирів вул. Соборна, 204 б, для будівництва і обслуговування будівель ринкової інфраструктури, обрано ФОП Пущик Світлану Володимирівну.
23 Січня, 2018 р., 13:19
Немирівський РЕМ повідомляє.
15 Січня, 2018 р., 12:24
Конкурсна комісія з відбору суб’єктів оціночної діяльності щодо проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок Немирівської міської ради повідомляє про те, що переможцем конкурсного відбору суб’єктів оціночної діяльності щодо проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури площею 0,0071 га, яка розташована в м. Немирів, вул. Соборна, 217-Д обрано Вінницьку торгову-промислову палату.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора