Пошук

Повідомлення про початок проведення громадських слухань

Дата: 29.08.2017 08:19
Кількість переглядів: 689

              

Повідомлення про початок проведення громадських слухань
 щодо врахування громадських та приватних інтересів під час розгляду пропозицій громадськості при розгляді детального плану території розміщення культової споруди Свято-Покровського Храму на перехресті вулиць Ведибіди та Будівельників (25 років Жовтня ) в м. Немирів Вінницької області.  

        З 22 серпня 2017 року по 5 жовтня 2017 року (включно) триватиме громадське слухання щодо врахування громадських та приватних інтересів під час розгляду пропозицій громадськості при розгляді детального плану території розміщення культової споруди Свято-Покровського Храму на перехресті вулиць Ведибіди та Будівельників (25 років Жовтня ) в м. Немирів Вінницької області  орієнтовною площею детального плану території  2.0090 га, визначення параметрів забудови планувальної структури, функціонального зонування території, просторової композиції і визначення параметрів забудови.

Інформація про мету, склад та зміст містобудівної документації:

        Для реалізації положень генерального плану м. Немирів Вінницької області, відповідно до рішення 24 сесії 6 скликання міської ради від 16 вересня 2014 р. №833 «Про надання дозволу на розроблення містобудівної –детального плану території» розроблено детальний план території громадської забудови обмеженого вулицями  Ведибіди, Будівельників, зеленими насадженнями.

      Проект виконано відповідно до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Закону України «Про основи містобудування» та ДБН Б.1.1.-14.2012 «Склад та зміст детального плану території».

         Детальний план території після затвердження стає основним документом, згідно якого повинно здійснюватися капітальне будівництво, благоустрій та інженерне облаштування території ділянки, яка запропонована під будівництво.

          Земельна ділянка знаходиться у комунальній власності Немирівської міської об’єднаної територіальної громади .

Територія для розробки детального плану території (надалі ДПТ) займає площу 2.0090 га., де передбачені наступні межі:

- з північного сходу - вул. Ведибіди.;

- південного сходу – вул. - Будівельників (25 років Жовтня);

- з південного заходу – зеленими насадженнями, за якими знаходяться пам’ятник воїнам визволителям  та воїнам , загиблим на фронтах ВВВ;

 - північного заходу – зеленими насадженнями.                                                                  Ділянка відноситься до земель житлової та громадської забудови. Ділянка має майже прямокутну форму. Рельєф складний. Розміщення культової споруди не суперечить плану зоновування населеного пункту.

Техніко-економічні показники 

Показники

 

Один. вим.

кількість

 

Територія в межах проекту у тому числі:

га

2.0090

Площа земельної ділянки

га

0.2000

Площа проїздів та майданчиків в межах ДПТ

га

0,4511

Площа проїздів та майданчиків в межах земельної ділянки

га

0.0737

Зелені насадження в межах ДПТ

га

1.5668

Зелені насадженя в межах земельної ділянки

га

0,0725

Площа забудови в межах ДПТ

га

0,0530

Площа забудови в межах земельної ділянки

га

0,0520

Щільність забудови в межах ДПТ

%

3

Щільність забудови в межах земельної ділянки

%

25

Щільність зелених насаджень в межах ДПТ

%

78

Щільність зелених насаджень в межах земельної ділянки

%

35

Відомості про замовника та розробника ДПТ:

Замовник – Немирівська  міська рада Вінницької області.

Виконавець – ПАТ «Науково-виробнича компанія «Світязь»

Підстава рішення № 833 від 16 вересня 2016 року 24 сесії 6 скликання  Немирівської міської ради  «Про надання дозволу на розроблення містобудівної документації – детального плану території» 

Інформація про місце та строки ознайомлення з проектом:

З ДПТ можна ознайомитися у відділі архітектури та містобудування та регулювання земельних відносин Немирівської міської ради Вінницької області (Вінницька область, м.Немирів, вул. Соборна, 26, тел.: (04331) 2 25 54, 2 24 01.

Строки ознайомлення з проектом – з 22 серпня 2017 року по 5 жовтня 2017 року (включно). 

Інформація про посадову особу, відповідальну за організацію розгляду пропозицій:

Відповідальний за організацію розгляду пропозицій - Начальник відділу містобудування, архітектури - та житлово-комунального господарства –головний архітектор  Немирівської міської ради Макушак Любов Ярославівна. 

Відомості про строк подання і строк завершення розгляду пропозицій:

Подання з пропозиціями подаються у строк з  22 серпня 2017 року по 5 жовтня 2017 року (включно) до відділу містобудування, архітектури - та житлово-комунального господарства Немирівської міської ради. Пропозиції будуть розглянуті у порядку передбаченому постановою КМУ № 555 від 25.05.2011 року.

Додатково повідомляємо, що відповідно до статті 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» пропозиції до проектів містобудівної документації мають право подавати:

1) повнолітні дієздатні фізичні особи, які проживають на території, щодо якої розроблено відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні;

2) юридичні особи, об'єкти нерухомого майна яких розташовані на території, для якої розроблено відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні;

3) власники та користувачі земельних ділянок, розташованих на території, щодо якої розробляється документація, та на суміжній з нею;

4) представники органів самоорганізації населення, діяльність яких поширюється на відповідну територію;

5) народні депутати України, депутати відповідних місцевих рад.

Пропозиції, подані особами, не вказаними у зазначеному переліку, або подані після встановленого органом місцевого самоврядування строку, залишаються без розгляду.

Пропозиції подаються громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів і правил.

Надані громадськістю пропозиції підлягають реєстрації органом місцевого самоврядування та розглядаються розробником і замовником проектів містобудівної документації у місячний строк.

За результатами розгляду пропозицій заявнику надається відповідь про їх врахування або обґрунтована відмова. 

Інформація стосовно запланованих інформаційних заходів:

- публічна конференція щодо обговорення проекту містобудівної документації;

- прилюдне експонування в приміщенні Немирівської міської ради за адресою: Вінницька область, м. Немирів, вул. Соборна, 26.

 Додатки:

  • Загальні дані
  • Схема розташування території у планувальної структурі міста М1:5000;
  • План існуючого використання території. Опорний план. Схема планувальних обмежень. М 1:100;
  • Проектний план. Схема організації руху транспорту та пішоходів. М 1:500. Креслення поперечних профілів проїздів. М 1:100;
  • Схема інженерної підготовки території та вертикального планування. М 1:500.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора