Пошук

СІЛЬСЬКИЙ КЛУБ – ЦЕНТР ВІДРОДЖЕННЯ КУЛЬТУРИ

Дата: 05.12.2017 08:28
Кількість переглядів: 788

Фото без опису
 

 

 

Сільський клуб – це центр відродження культури. Саме тут можна зачерпнути для себе безмежне джерело народних пісень, звичаїв та обрядів. Українська культура – це цілий світ, це наше життя, наше сьогодення, наш завтрашній день. Тож працівнику культури слід спланувати свою роботу так, щоб якомога більше людей йшли до клубу та приймали участь у масових заходах.

Так, з початку поточного року в клубі села Лука проведено наступні культурно-масові заходи:

  • 7 березня 2017 відбувся святковий концерт до свята жінки «Сьогодні, жінко, ваше свято».  
  • 8 травня 2017 року біля пам’ятника загиблим воїнам відбувся мітинг, присвячений перемозі у Другій світовій війні.
  • 6 липня 2017 року жителі та гості села Луки вперше святкували День села. Народні музиканти із села Гостинне підняли настрій усім присутнім, а українські пісні у виконанні учасників художньої самодіяльності лунали над селом.
  • 14 жовтня, на свято  Покрови Пресвятої Богородиці, наших славних захисників вітали піснями, віршами і танцювальними композиціями учні Медвежанської школи. До вітальних слів приєднались міський голова Віктор Качур та  в.о. старости Наталія Школенко.  Вони всім присутнім побажали здоров’я, миру і добра.

Такі заходи сприяють  розвитку культури і мистецтва в селі, збереженню і примноженню духовної спадщини, народних традицій, звичаїв та обрядів. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора