Пошук

Про черговий призов громадян України на строкову військову службу

Дата: 04.09.2017 09:06
Кількість переглядів: 632

 

 

МІНІСТЕРСТВО ОБОРОНИ УКРАЇНИ

ВИТЯГ З НАКАЗУ

 

Військового комісара

Немирівського районного військового комісаріату

 

18.08.2017                                                                    м. Немирів                                                                 №131

                         

Про черговий призов громадян

України на строкову  військову

службу 

 

                       На підставі Закону України “Про військовий обов’язок і військову службу ”, Указу Президента України від 24 лютого 2017 року № 44/2017 “Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2017 році”, розпорядження голови Вінницької обласної державної адміністрації № 158 від 07 березня  2017 року “Про проведення чергових призовів громадян України на строкову військову службу у 2017 році”, розпорядження голови Немирівської районної державної адміністрації № 63 від 1 березня 2017 року “Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2017 році” з 02 жовтня по 30 листопада 2017 року буде проводитись призов громадян на строкову військову службу.

                  З метою організованого проведення чергового призову на строкову військову службу громадян України

Н А К А З У Ю

           1. Усім громадянам 1997 року народження, яким в період чергового призову виповниться 20 років, а також громадянам, які народилися в 1990-1999 роках, які втратили право на відстрочку від призову, або не були призвані раніше на строкову військову службу з різних обставин, явитися на призовну дільницю Немирівського району для призову на строкову військову службу за адресою: м. Немирів, вулиця Шевченка 27 у зазначений час і з документами, які зазначені в особистих повістках. Громадянам, які не отримали особистих повісток для призову на строкову військову службу, також прибути в Немирівський районний військовий комісаріат 02 жовтня 2017 року, і мати при собі документи, які засвідчують особу.

           2. Усім громадянам призовного віку, які підлягають призову на строкову військову службу і тимчасово перебувають на території Немирівського району, негайно повернутися до місць постійного проживання і з’явитися у районний військовий комісаріат за місцем військового обліку для проходження призовної комісії.

           3. Громадяни, які ухиляються від призову і не з’являються до військового комісаріату, будуть нести відповідальність згідно з чинним законодавством.

           4. Керівники підприємств, установ, організацій і навчальних закладів, незалежно від підпорядкування і форм власності зобов’язані забезпечити своєчасне прибуття громадян призовного віку до призовної дільниці.

 

Військовий комісар

Немирівського районного військового комісаріату

підполковник                               Ю.В.ЛІВКУТНИК

 

Вірно:

Головний спеціаліст відділення офіцерів запасу і кадрів

Немирівського районного військового комісаріату

службовець ЗСУ                               В.В.КУЛЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора