Пошук

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта «Проект рішення «Про затвердження Порядку залучення, розрахунку розміру і використання коштів пайової участі у розвитку інфраструктури Немирівської міської об’єднаної територіальної громади»

Дата: 04.08.2017 10:00
Кількість переглядів: 595

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта

 

«Проект рішення «Про затвердження Порядку залучення, розрахунку розміру і використання коштів пайової участі у розвитку інфраструктури Немирівської міської  об’єднаної територіальної громади»».

       Відповідно до вимог Закону України від 11.09.2003 № 1160-IV «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється:

       Проект рішення Немирівської міської ради  «Про затвердження Порядку залучення, розрахунку розміру і використання коштів пайової участі у розвитку інфраструктури Немирівської міської  об’єднаної територіальної громади».

      Розробник: Фінансове управління виконавчого комітету Немирівської міської ради.

      Мета проекту рішення: збільшення надходжень до міського бюджету у вигляді окремих місцевих податків і зборів.

      Підставою для розробки проекту є: ст..  26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні».

       Проект рішення  та аналіз регуляторного впливу буде розміщено на офіційному веб-сайті Немирівської міської ради www. gromada.org.ua   

       Строк отримання пропозицій та зауважень до проекту регуляторного акта становить 1 місяць з дня оприлюднення проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу.

       Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу просимо надавати в письмовій формі в фінансове управління Немирівської міської ради за адресою:

      22800, м. Немирів, вул.. Соборна, 26

на електронну адресу: nemyrivotg@gmail.com

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора