Пошук

СПІВПРАЦЯ НА БЛАГО ГРОМАДИ

Дата: 14.11.2017 14:20
Кількість переглядів: 1028

 

 

    Минуло  100 днів з моменту отримання Немирівським міським центром ПМСД ліцензії на  медичну практику. Чим  жив Центр в  період свого становлення?

   Найпершим та найголовнішим завданням  адміністрації  закладу було створення сприятливих умов для функціонування  структурних підрозділів, комфортних умов для пацієнтів та забезпечення надання якісної медичної допомоги населенню Немирівської об'єднаної територіальної  громади. Для цього потрібно  було докласти чимало зусиль та фінансів. Зрозуміло, що самотужки вирішити  всі нагальні проблеми, нам було би не під силу.

   Але завдяки розумінню та дієвій підтримці Немирівської міської ради та міського голови Віктора Качура укладені Угоди про соціально-економічне та культурне партнерство із сільськогосподарськими підприємствами та фермерськими господарствами, які функціонують на території ОТГ. За рахунок коштів, які надходять за даними Угодами ми успішно вирішуємо всі питання.

   З моменту створення міського центру ПМСД всі послуги в закладі (виписка бланків амбулаторних карт, різноманітних довідок, лабораторні дослідження, маніпуляції, онкопрофогляди жінок та ін.) надаються безкоштовно. Завдяки  благодійним коштам, які надійшли на адресу Центру, придбані медикаменти та витратні матеріали для невідкладної допомоги, засоби для індивідуальної гігієни (підгузники) для інвалідів І - ІІгр., слухові апарати  для ветеранів війни, 100% пацієнтів пільгових категорій всіх населених пунктів Немирівської ОТГ забезпечені безкоштовними ліками.

   Адміністрація Немирівського міського центру первинної медико-санітарної допомоги щиро дякує усім підприємцям-благодійникам за розуміння та допомогу:

ФГ «Маковоз К.О.», ФГ «Маковоз О.К.» – с.Байраківка;

ФГ «Крищук М.В.»  – с. Гостинне;

ФГ «Доладу», ФГ «РІСТ ОЛЕКС ГРУП», ФГ «Нова Господа» – с. Медвежа;

СПД «Якименко П.В.»  – м. Немирів;

СФГ «Конісп», ТОВ фірма «Астра»,  ФГ «МарусичаО.А.»  – с. Никифорівці;

ФГ «Перспектива» Рибачука Г.І. – с. Стрільчинці;

ТОВ «Баєр-Вінн», ТОВ «Органікс», ФГ «Шевчука Р.Б.» – с.Язвинки;

ТОВ СКХ «Вінницька промислова група» - м.Немирів.

   Але для  повноцінного функціонування Центру потрібні не лише ліки, а й обладнання (наприклад, кардіографи, аналізатори для проведення біохімічних лабораторних досліджень) та автомобілі, щоб забезпечити регулярні виїзди лікарів для обслуговування сільського населення та надання невідкладної допомоги.

   Тому дуже сподіваємось, що й інші підприємці долучаться до співпраці   на  благо громади.

Вадим Чернега, головний лікар КЗ «Немирівський міський центр первинної медико-санітарної допомоги»

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора