Пошук

Відбулася перша навчальна сесія з розробки стратегій розвитку територіальних громад.

Дата: 07.09.2017 15:05
Кількість переглядів: 1120

Відбулася перша навчальна сесія з розробки стратегій розвитку територіальних громад.

 

5-6 вересня 2017 року в рамках проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні (Пульс) Всеукраїнська асоціація органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України» , який реалізується спільно з Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) була проведена перша навчальна сесія в рамках річного навчального циклу з розробки стратегії розвитку територіальних громад. Навчання проводилося у Львові, де взяла участь 21 громада.

Немирівську міську об’єднану територіальну громаду представляли Вікторія Лящ та Ірина Париш.

Навчальну сесію провели експерт АМУ Ігор Пітцик, тренери Василь Кашерський, Ігор Воляник та Олександр Волошинський. На дводенному семінарі вивчали питання щодо  аналізу  стану середовища громади та впливу зовнішніх факторів, прогнозування місцевого розвитку (демографічне, економічне, бюджетне прогнозування), стратегічне бачення розвитку громади та основи сценарного моделювання.

На завершенні учасники отримали завдання розробити разом із створеною робочою групою та небайдужими, активними мешканцями, які хочуть бачити свою громаду розвиненою та успішною SWOT-аналіз слабких і сильних сторін, можливостей та загроз, визначити цілі стратегії та провести порівняльні переваги, виклики і ризики, які будуть представлені на наступній навчальній сесії, яка планується на листопад 2017 року.

Фото без опису

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора