Пошук

Новорічне привітання почесному громадянину м.Немирова

Дата: 29.12.2017 15:09
Кількість переглядів: 842

 

Почесний громадянин міста Вітольд Іванович Череватюк отримав  передноворічні  вітання від заступника міського голови з гуманітарних питань Івана Дзюбака та колективу міської ради .

У знак щирої уваги та подяки Вітольду Івановичу, якому в лютому 2018 року виповниться 85 років, вручили пам’ятний сувенір та щиро дякували за той великий вклад, який він зробив і продовжує робити у розвиток  Немирова і медицини, якій він присвятив усе своє життя і, незважаючи на свій поважний вік, продовжує  працювати. З ім’ям цієї людини пов’язана ціла епоха у становленні і зміцненні важливої для життя кожної людини галузі.

Адже саме за  кілька десятиліть перебування  В.І. Череватюка  на посаді головного лікаря  розбудовано цілу мережу відділень ЦРЛ, а сама лікарня стала однією з найкращих не лише в Україні, але й за її межами. До Немирова постійно приїздили за досвідом медики з інших регіонів. А ще він, як керівник, виховав чималу когорту провідних спеціалістів, які по сьогодні є гордістю медичного закладу. То ж представники громади бажали Вітольду Івановичу міцного здоров’я  та і надалі продовжувати  плідно трудитися, залишатися в строю , на передових позиціях у розвитку медичної галузі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора