Пошук

Міський голова зустрівся з медичними працівниками первинної медико-санітарної допомоги

Дата: 26.06.2017 15:16
Кількість переглядів: 1501

Фото без опису

26 червня 2017 року міський голова Віктор Миколайович Качур провів зустріч з працівниками комунального закладу «Немирівський міський центр первинної медико-санітарної допомоги».

Свій виступ Віктор Качур розпочав з представлення головного лікаря комунального закладу "Немирівський міський центр ПМСД" Вадима Вікторовича Чернеги.

Міський голова коротко ознайомив присутніх з роботою та бюджетом Немирівської міської об’єднаної територіальної громади і  наголосив на  важливих  умовах ефективного розвитку громади,  в тому числі, і в галузі медицини.

«На сьогодні важливим завданням для громади є створення комфортних умов, як для учителя, так і для лікаря. Ми готові до реальних змін. Лише спільними зусиллями працівників громади і влади можна змінити ситуацію на краще», - зауважив Віктор Миколайович.

Під час зустрічі було надано відповіді на питання, які найбільше турбували медичних працівників та повідомлено, що з метою покращення матеріально-технічної бази і надання належних медичних послуг жителям громади, Немирівська міська рада планує закупівлю трьох автомобілів для міського центру ПМСД, збільшення обсягів фінансування по придбанню ліків.

На завершення Віктор Качур подякував усім медичним працівникам за самовіддану, сумлінну працю та побажав успіхів у реалізації медичної реформи.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора