Пошук

НВК №1 м. Немирова «Попелюшка на новий лад» у День Святого Валентина

Дата: 20.02.2017 15:46
Кількість переглядів: 1101

Фото без опису

 «Попелюшка  на  новий  лад» у День  Святого  Валентина

 

У народі кажуть, що гарна та сім’я, де виростають гарні діти. І це справедливо, бо в сім’ї, де батьки живуть цілеспрямованим радісним життям маленького колективу, де панує атмосфера взаємодопомоги, тепла, турботи, - ростуть щасливі діти. Такі слова можна сказати про нашу шкільну родину.

За вікном господарює лютий місяць: снігами ще вкрилася земля, спить природа в зимових білих чарах, стоять засніжені ялини та сосни, а в актовій залі НВК №1 м. Немирова тепло, святково та затишно.

Учні 3-А класу з класним керівником Змерзлою Ганною Петрівною 14 лютого запросили класну родину у світ чарівної казки «Попелюшка на новий лад».

Діти привітали батьків піснями, гарними ніжними словами та виготовленими валентинками.

Цікавий сюжет казки, наповнений смішними епізодами, події яких відбуваються в сучасні дні. Дуже вдало підібрані ролі, які маленькі артисти грали чудово.

Класний керівник подякувала третьокласникам, за те, що вони намагалися подарувати радість своїм батькам. З теплими ніжними словами діти дарували рідним частинку любові і тепла своїх маленьких сердечок. Ганна Петрівна висловила щиру вдячність батькам за підбір гарних костюмів своїм персонажам, за підготовку до свята.

   Протягом години  усі присутні в залі насолоджувалися казковим дійством, відчуваючи в серцях доброту, любов, захоплення. Саме завдяки цим відчуттям по закінченню вистави глядачі аплодували стоячи.

А на маленьких артистів чекали солодощі у вигляді сердечок, підготовлені  батьками.

Свято залишило багато гарних спогадів у серцях нашої класної родини.
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора