Пошук

У МІСТІ НЕМИРІВ ВІДБУВСЯ СЕМІНАР З ЕНЕРГОЕФЕКТИВНОСТІ

Дата: 23.04.2018 18:23
Кількість переглядів: 1172

Фото без опису

 

 

 

     23 квітня 2018 року, в приміщенні Палацу культури санаторію «Авангард», представниками громадської організації «Енергійна країна» та Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні  проведено семінар з питань енергоефективності та енергозбереження «Комплексний підхід до енергоефективності в об’єднаній територіальній громаді».

    Участь у семінарі взяли представники Немирівської міської ради, керівники комунальних закладів, підприємств та установ громади, представники об’єднаних територіальних громад Вінницької області, голови сільських рад та інші.

    З вітальним словом виступив заступник міського голови з питань розвитку інфраструктури та інвестиційних проектів Олександр Хіхлач та директор Представництва Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні  Марсель Рьотіг.

    Експерти з питань енергоефективності міст Києва, Полтави та Одеси  інформували учасників заходу про технічні та організаційні інструменти впровадження проектів енергоефективності, інструменти підтримки з боку державної влади, залучення міжнародної матеріально-технічної допомоги, тощо.

    Під час практичного семінару присутні  взяли участь в обговоренні  перспектив та планів впровадження енергоефективних проектів та ініціатив,  ділились досвідом про впроваджені та заплановані заходи з енергоефективності у своїх громадах. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора