Пошук

Інформація про результати конкурсу з відбору суб’єкта оціночної діяльності щодо проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок площею 0,5000 га в м. Немирів по вул. Гайсинське шосе, 2 та площею 0,0940 га в м. Немирів по вул. Соборна, 265.

Дата: 16.07.2018 09:38
Кількість переглядів: 586

Конкурсна комісія з відбору суб’єктів оціночної діяльності щодо проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок Немирівської міської ради повідомляє наступне.

          Допущено до участі в конкурсному відборі суб’єктів оціночної діяльності для проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,5000 га в м. Немирів по вул. Гайсинське шосе, 2 для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного та дорожнього господарства, а саме:

         1) ТОВ фірма «Медінтеграція» ЛТД (м. Вінниця);

         2) ФОП Пущик С. В. (м. Вінниця);

         3) ТОВ «ВІНЕКС» (м. Вінниця).

          Переможцем конкурсного відбору суб’єктів оціночної діяльності щодо проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,5000 га в м. Немирів по вул. Гайсинське шосе, 2 для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного та дорожнього господарства, обрано ТОВ «ВІНЕКС» (м. Вінниця).

Допущено до участі в конкурсному відборі суб’єктів оціночної діяльності для проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,0940 га в м. Немирів по вул. Соборна, 265 для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, а саме:

         1) ТОВ фірма «Медінтеграція» ЛТД (м. Вінниця);

         2) ФОП Пущик С. В. (м. Вінниця);

         3) ТОВ «ВІНЕКС» (м. Вінниця);

         4) ТОВ «Біном-Груп» (м. Полтава).

          Переможцем конкурсного відбору суб’єктів оціночної діяльності щодо проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,0940 га в м. Немирів по вул. Соборна, 265 для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, обрано ТОВ «ВІНЕКС» (м. Вінниця).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора