Пошук

День села Медвежа, Гостинне

Дата: 20.08.2018 15:46
Кількість переглядів: 2095

Вже другий рік поспіль у серпневі дні жителі сіл Медвежа, Гостинне відзначають День села. Святкування припадає на 19 серпня – у велике християнське свято Преображення Господа Бога і Спаса нашого Ісуса Христа, або як у народі кажуть «Яблуневий Спас».

Біля  приміщення Медвежанської школи зібралися жителі сіл Медвежа, Гостинне та запрошені гості на святкування. Зі щирими вітаннями  з нагоди Дня села  до всіх присутніх звернувся голова Немирівської міської об’єднаної територіальної громади Віктор Качур, бажаючи всім міцного здоров’я, Божого благословення, злагоди, достатку та благополуччя. Віктор Миколайович зазначив, що в селі живуть щирі, працьовиті люди, які вирощують врожаї, виховують дітей і розвивають своє село. / А Немирівською міською радою буде зроблено все можливе для подальшого розвитку та процвітання сіл Медвежа, Гостинне, які ввійшли до складу об’єднаної територіальної громади./

Також зі словами вітання до присутніх звернувся в.о. старости сіл Медвежа, Гостинне Станіслав Бадюк, який побажав мирного неба над головою, здійснення всіх заповітних мрій та висловив подяку міській раді за гарно організоване свято.

Слова вдячності за реконструкцію дороги, за чудове свято День села, висловила голові Немирівської ОТГ Віктору Качуру, жителька села Медвежа, яка пропрацювала в колгоспі 40 років ланковою, Ганна Терентіївна Сугак.

Для усіх присутніх, хто завітав на свято лунав чудовий концерт у виконанні учнів Медвежанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, активних жителів сіл та запрошених зразковий хореографічний ансамбль «Сузір’я» та зразковий ансамбль бального танцю «Ритм».

Окрасою площі була святкова фотозона, де всі могли сфотографуватися та помилуватися чудовими виставками майстринь рідного села, а хто зголоднів мав змогу посмакувати смачною юшкою та кашею. Також на святі була виїзна торгівля, а для маленьких гостей працювали батути.

Продовженням святкування Дня села Медвежа, Гостинне був виступ запрошених гостей із смт. Вапнярка – гурт «Матроси».

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора