Пошук

ВІДБУЛАСЯ НАРАДА З ПРИВОДУ СТИХІЙНОЇ ТОРГІВЛІ

Дата: 04.09.2018 16:02
Кількість переглядів: 2853

Фото без опису

 

   

 
 

   3 вересня у Немирові з робочим візитом перебував заступник голови обласної державної адміністрації Василь Михайлович Броварник. Він провів нараду біля стихійного ринку, де на тротуарах вздовж вулиці Горького здійснюється торгівля та заблоковано проїзд автомобілями. На нараду Василь Миколайович запросив керівників районної державної адміністрації, Немирівської міської ради та керівників поліції, податкової інспекції, санітарно-епідеміологічної станції.

  Наступного дня в приміщенні Немирівської райдержадміністрації відбулася розширена нарада за участі керівників Немирівської міської ради, районної державної адміністрації та керівників міських служб: поліції, податкової інспекції, санітарно-епідеміологічної станції і адміністрації ринку

   Розглядалося питання щодо припинення стихійної торгівлі та паркування автомобілів, що порушують правила дорожнього руху по вулиці Горького, яка також являється трасою міжнародного значення М12.

  Було прийнято рішення про створення комісії за участі працівників міської і районної влади та державних служб, яка буде здійснювати контроль за дотриманням правил благоустрою.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора