Пошук

ЩАСЛИВА ДИТИНА – ЩАСЛИВА РОДИНА – ЩАСЛИВА УКРАЇНА!

Дата: 20.09.2018 09:55
Кількість переглядів: 928

Фото без опису

 

19 вересня у Немирівському центрі дитячої та юнацької творчості відбулася конференція керівників гуртків, головною темою якої була взаємодія позашкільної освіти з формальною освітою в рамках проекту «Нова українська школа».

Заступник міського голови з гуманітарних питань Іван Павлович Дзюбак привітав працівників закладу з початком нового навчального року, побажав усім творчих успіхів і наснаги. У своєму виступі зауважив, що розвиток позашкільної освіти в пріоритеті й потрібно відкривати нові цікаві гуртки різнопланового спрямування, щоб можна було залучити до навчання якомога більше дітей,  адже найголовніше – це допомогти дітям віднайти себе, розвиваючи творчі здібності.

За словами директора Немирівського центру дитячої та юнацької творчості Алли Євгеніївни Мрищук, концепція  позашкільної освіти полягає у дитиноцентризмі, коли усе обертається навколо дитини. І повинні забезпечуватись усі її потреби. Раніше основною метою позашкільної освіти було забрати дитину з вулиці, а тепер ще й відкрити в ній таланти, зробити її щасливою. Коли дитина із захопленням розповідає вдома що вона змогла зробити, чого досягла, то робить щасливою свою сім'ю. Тобто, щаслива дитина – щаслива родина – щаслива Україна!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора