Пошук

МЕДИКИ ЧОТИРЬОХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ ПЕРЕЙМАЛИ ДОСВІД НЕМИРІВСЬКОГО ЦПМСД

Дата: 27.09.2018 17:03
Кількість переглядів: 1264

Фото без опису

 

   До Немирівського міського центру первинної медико-санітарної допомоги з навчальним візитом завітали представники медичних закладів Сумської, Хмельницької, Рівненської та Чернігівської областей. Медики приїхали перейняти досвід запровадження медичної реформи, яка вдало втілюється у Немирівській об’єднаній територіальній громаді.

   Головний лікар Немирівського ЦПМСД Вадим Вікторович Чернега поділився з колегами своїм досвідом реформування медичної системи в ОТГ. Він розповів про всі етапи розвитку згідно умов реформи, від початку прийняття рішення про створення Комунального закладу «Немирівський міський ЦПМСД» Немирівської ОТГ у 2017 році до перетворення в Комунальне підприємство у 2018 році. Докладно розказав про структуру Підприємства, порядок внутрішньої організації та сфери діяльності структурних підрозділів. Зупинився на питанні розробки механізму оплати праці працівників закладу.

   Керівник підприємства зауважив, що результат їх роботи напряму залежить від тісної співпраці з місцевою владою, бо вона розуміє важливість медичного обслуговування для громади, й зі свого боку змогла максимально забезпечити всі потреби. Для ЦПМСД міська рада перерахувала кошти на закупівлю автомобілів, діагностично-лабораторного обладнання, комп’ютерної техніки та меблів. І це дуже суттєвий внесок у розвиток медицини нашої громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора