Пошук

УКЛАДАННЯ ДОГОВОРУ НА ВИВЕЗЕННЯ ТВЕРДИХ ПОБУТОВИХ ВІДХОДІВ - ОБОВ'ЯЗОК КОЖНОГО

Дата: 08.10.2018 10:13
Кількість переглядів: 1178

Чистота – чи не найголовніший атрибут затишного й комфортного міста. Що таке місто Немирів? Це тисяча квартир та приватних будинків. Одна спільна, велика оселя для всіх і кожного, чистота, яка починається із сумлінного ставлення її мешканців до себе та довкілля, зі злагодженої роботи комунальних служб, міської ради… Адже чистота міста – справа спільна для всіх і кожного.

Як відомо, смітять всі, прибирають сотні, а платять нажаль, одиниці. Комунальники постійно вивозять з центральних вулиць, кладовищ, а також з несанкціонованих звалищ тони сміття.

Дорогі немирівчани, якщо уявити, що може статися з містом, якщо перестануть працювати комунальні служби – це не тільки неестетично, але саме головне, це сморід, захворювання, гризуни та комахи, які і будуть носіями хвороб та великий ризик пожеж. Це не наше з вами місто. Давайте разом зробимо Немирів чистим та затишним, бо ми того варті. Комунальне господарство пропонує нам вирішити наявні проблеми і зробити наше місто ще гарнішим. В нашому населеному пункті послугою з вивезення побутових відходів користується кожен, а це 11 тисяч мешканців та сотня приватних підприємців,  державних установ та недержавних суб’єктів господарювання. Нажаль сміття залишає кожна людина від малого до великого, це закон життя, але ж в наших з вами руках  благоустрій нашого міста, ми з вами любимо його усім серцем. Тому разом з мерією, з інспекторами по благоустрою та з адміністрацією комунального підприємства «Немирівкомунсервіс» звертаємось бути сумлінними громадянами та укладати договори на вивіз сміття. Це гроші, які першочергово йдуть на благоустрій нашого міста.

Адміністрація КП «Немирівкомунсервіс» чекає вас, дорогі наші земляки для укладання договору.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора