Пошук

У НЕМИРОВІ ВІДБУЛИСЯ УРОЧИСТІ ЗАХОДИ З НАГОДИ ДНЯ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ

Дата: 12.10.2018 15:56
Кількість переглядів: 858

Фото без опису

 

   Урочистості розпочалися з церемонії покладання квітів біля пам’ятника загиблих воїнів. Хвилиною мовчання вшанували пам'ять полеглих героїв. Благочинний Немирівського церковного округу Тульчинської єпархії Української православної церкви, протоієрей Василь Гончарук та настоятель Римо-католицької парафії св. Йосипа Обручника отець Руслан Кармаліта провели поминальну панахиду за усіма загиблими.

   У Немирівському центральному будинку культури віддали данину пам’яті усім, хто віддав своє життя, борючись за незалежність і державний суверенітет України та відзначили мужність і героїзм воїнів, які брали участь в антитерористичній операції.

   Заступник Немирівського міського голови Іван Павлович Дзюбак у своїй промові побажав учасникам бойових дій та їх родинам здоров’я,  добробуту та мирного неба.

   Військовим Збройних Сил України Немирівського району, які залучались та брали участь в АТО вручили медалі – відзнаку Президента України за участь в антитерористичній операції. Усім родинам загиблих воїнів АТО вручили матеріальну допомогу. Також відзначили роботу волонтерів, за їх особистий вагомий внесок у підтримці та допомозі, тим, хто зараз боронить нашу землю.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора