Пошук

У НЕМИРІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДБУЛОСЬ ВІДКРИТТЯ ФУТБОЛЬНОГО ПОЛЯ ЗІ ШТУЧНИМ ПОКРИТТЯМ

Дата: 10.11.2018 13:22
Кількість переглядів: 2676

Розвиток  спорту – одне з вагомих завдань для Немирівської міської об’єднаної територіальної громади. Активна молодь, діти та підлітки з радістю відвідують як комунальні, так і приватні спортивні секції: боротьба, волейбол, бокс, баскетбол та, звичайно ж, футбол.

За ініціативи міської ради з’явилась можливість на території Немирівського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1 ім. М.Д. Леонтовича – гімназія» побудувати футбольне поле зі штучним покриттям, офіційне відкриття якого відбулось 10 листопада. Варто зауважити, що відкриття поля відбулося на ювілейну дату з дня заснування школи.

На урочисте відкриття завітали заступник Вінницької обласної ради Михайло Кременюк, міський голова Віктор Качур, а також випускники та гості.

З вітальним словом звернувся Михайло Володимирович, який привітав усіх з гарною подією в житті школи, це і 80-ти річний ювілей, випускником якої він є, і відкриття футбольного поля зі штучним покриттям.

Вітаючи усіх присутніх міський голова Віктор Миколайович зауважив, що завжди приємно брати участь у відкритті нових об’єктів та висловив сподівання, що це сприятиме розвитку різних видів спорту і в майбутньому будемо мати спортивні перемоги на олімпіадах та чемпіонатах Європи і світу. Юним футболістам побажав спортивних успіхів та досягнень у всіх видах спорту.

Директор школи Наталія Безп’ятчук  привітала всіх з визначною подією в житті школи, висловивши слова подяки міському голові, депутатському корпусу за допомогу  і підтримку в реалізації даного проекту та надала право перерізати стрічку Віктору Качуру.

Під час відкриття відбувся танцювальний флешмоб, а також юні футболісти продемонстрували усім присутнім своє уміння володіти м’ячем.

 

 


Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора