Пошук

НЕМИРІВСЬКА РАЙОННА ФІЛІЯ ВІННИЦЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ:

Дата: 16.11.2018 14:07
Кількість переглядів: 531

 

Фото без опису

МОЖЛИВІСТЬ  ОТРИМАТИ  ЯКІСНЕ

ПРОФЕСІЙНЕ  НАВЧАННЯ

         Одним з провідних напрямків роботи служби зайнятості є професійна підготовка, перепідготовка, підвищення кваліфікації в т.ч. шляхом стажування безробітних, що дозволяє, підвищувати їх конкурентоспроможність на ринку праці. Якщо Ви хочете отримати гідну роботу, знайти стабільність у своєму житті, відчути себе успішним - скористайтеся можливістю отримати це через якісне професійне навчання в Центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості (ЦПТО ДСЗ)  – спеціалізованих навчальних закладах сучасного європейського рівня для дорослого населення. ЦПТО ДСЗ створені для ефективної підготовки висококваліфікованих робітників шляхом професійного навчання, перепідготовки та підвищення кваліфікації. Для зареєстрованих безробітних професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

             Досить часто на шляху до мети стоять суто побутові проблеми.  Не кожен може залишити сім’ю, дітей, домашнє господарство, щоб протягом 3 – 8 місяців навчатися у Центрах професійно технічної освіти ДСЗ і навчальних закладах  м. Вінниці та області, тому хотілося б  ширше використовувати можливості місцевої навчальної бази без виїзду з м. Немирова.  З цією метою  Вінницьким обласним центром зайнятості оголошено про проведення відбору професійно-технічних та вищих навчальних закладів, підприємств та організацій, незалежно від форм власності, виду діяльності та господарювання, які надають платні послуги з організації професійного навчання зареєстрованих безробітних.

             Пропозиції навчальних закладів про участь у відборі приймаються до  04.12.2018 року за адресою: 21009 м.Вінниця, вул.Стрілецька, 3а, кімната 506; контактні телефони: 55-17-79, 55-17-85, 55-17-98.

 

За  інформацією та консультаціями звертайтесь до Немирівської районної філії Вінницького обласного центру зайнятості, вул. Соборна, 93Б,

м. Немирів, Вінницька обл., 22800,

тел. (04331) 2-25-97, 2-14-88,2-37-55,факс 2-14-88,

E-mail : nem.rcz@gmail.com.     

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора