Пошук

ЗВІТ МІСЬКОГО ГОЛОВИ У НЕМИРІВСЬКОМУ ЦЕНТРІ ДИТЯЧОЇ ТА ЮНАЦЬКОЇ ТВОРЧОСТІ

Дата: 23.11.2018 10:00
Кількість переглядів: 595

Фото без опису

 

22 листопада 2018 року, в Немирівському центрі дитячої та юнацької творчості відбулася зустріч міського голови Віктора Качура з працівниками трудового колективу центру дитячої та юнацької творчості, батьками,   керівниками гуртків та жителями громади.

Зустріч розпочалася з нагородження переможців і призерів Всеукраїнського конкурсу декоративно-ужиткового мистецтва «Знай і люби свій рідний край»:

  1. Лещенко Анастасії – І місце  в номінації «Соломоплетіння».
  2. Остапенко Дарії - ІІ місце  в номінації «Паперграфт».
  3. Книш Анжели, Руденко Альони, Заріцької Наталії – ІІ місце за колективну роботу в номінації «Художня вишивка».

Також були нагородженні їх наставники - керівники гуртків Наталія Дорощенко та  Світлана Книш.

Віктор Миколайович детально проаналізував результати роботи міської ради.  За звітний період заасфальтовано десятки кілометрів доріг, будуються водогони  у селах громади, відремонтовано школи в селах Байраківка, Гунька, НВК №1 та дитячий садочок №3 «Дзвіночок» в м.Немирів, побудовано сучасний спортивний майданчик в Немирівському НВК №1.

Але вчителів цікавило найголовніше запитання: «Що буде з нашим закладом?» Віктор Миколайович запевнив, що центр дитячої та юнацької творчості буде розвиватися, будуть виділятися кошти на ремонт та на освітні потреби.

Жителі Немирова, які були присутні на зустрічі ставили багато питань щодо розвитку об’єднаної територіальної громади і закладу, також цікавили питання тарифів, на що міський голова давав  вичерпні відповіді. Зустріч пройшла в теплій і дружній атмосфері. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора