Пошук

ДЕНЬ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ У МІСЬКІЙ РАДІ

Дата: 10.12.2018 08:44
Кількість переглядів: 877

 

Щорічно 7 грудня українське суспільство відзначає День місцевого самоврядування.  В цей день працівники міської ради приймали вітання від навчальних закладів та установ громади, а учні НВК №2 підготували невеликий виступ дитячого колективу.

З нагоди професійного свята, 7 грудня 2018 року, у залі засідань міської ради відбулись урочисті заходи, у яких взяли участь депутати, члени виконавчого комітету, працівники апарату та виконавчих органів Немирівської міської ради.

Міський голова Віктор Качур щиро привітав усіх, хто причетний до діяльності органів місцевого самоврядування та подякував за самовіддану працю на благо громади. «Приємно, що усі мають бажання працювати для людей та спільно роботи добрі справи. Бажаю здоров’я, енергії, витримки, благополуччя. Нехай сьогоднішнє свято додасть нам натхнення і наполегливості для подальшої розбудови нашої  громади!» - зазначив Віктор Качур.

Привітати з професійним святом приїхав заступник голови Вінницької обласної ради Михайло Кременюк, який привітавши усіх зі святом, вручив міському голові Віктору Качуру Почесну Грамоту Вінницької обласної ради і обласної державної адміністрації. Також обласні Почесні Грамоти отримали депутати міської ради Надія Жаркова, Сергій Гончарук та Іван Демедюк.

З нагоди Дня місцевого самоврядування, за сумлінну працю, професіоналізм, участь у вирішенні життєво важливих завдань громади, міський голова вручив Грамоти Немирівської міської ради і працівникам апарату міської ради.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора