Пошук

ПОДАРУНКИ ВІД ПАТРУЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ

Дата: 11.12.2018 16:26
Кількість переглядів: 826

Доброчинність останнім часом взнали й відчули всі. Або, як добродійник, або як той, кому допомагали. Люди відкрили в собі якості, про які й не здогадувалися: жертовність, ведикодушність, милосердя. Кожен допомагає, як може, як хоче і як відчуває.

Кожного разу, відвідуючи дитячі будинки, школи-інтернати ми теж стаємо трошки кращими, адже згадуємо про просту властивість нашої душі – дарувати тепло. Такі моменти свідчать про те, що все це просто необхідно в нашому житті. Віддаючи дітям частинку тепла, відчуваєш можливість змінити світ.

Сьогодні, 11 грудня, командир Вінницької патрульної поліції Дмитро Кисличенко, заступник командира патрульного батальйону Іван Коваленко міський голова Віктор Качур та заступник міського голови Олександр Хіхлач відвідали Немирівський реабілітаційний центр Вінницької області (колишня школа-інтернат).

Дмитро Кисличенко разом зі своїми колегами напередодні новорічних свят привезли дітворі подарунки, в тому числі ящики яблук, іграшки та солодощі. Усе це працівники поліції разом з представниками влади вручили діткам та дозволили посидіти в службовому автомобілі, уявляючи себе справжніми патрульними. Також вони сфотографувались з поліцейськими, то ж безперечно, надовго запам’ятають зустріч з ними.

Гостям від імені адміністрації реабілітаційного центру щиру подяку висловив директор закладу Василь Кондратюк.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора