Пошук

БЮДЖЕТ НА 2019 РІК ПРИЙНЯТО

Дата: 22.12.2018 17:01
Кількість переглядів: 761

 Сьогодні, 22 грудня 2018 року, одноголосним рішенням депутатів міської ради прийнято бюджет Немирівської міської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік.

        Загальний обсяг бюджету склав 150 740 842 грн., з них власні доходи – 107 078 600 грн., трансферти з інших бюджетів – 41 402 610 грн., бюджет розвитку, тобто капітальні видатки розраховано в сумі 26 318 580 грн.

      Основними напрямками використання коштів громади стало забезпечення видатків на захищені статті видатків – заробітну плату з нарахуваннями, медикаменти, продукти харчування, оплату отриманих комунальних послуг та спожитих енергоносіїв, які забезпечено в повному обсязі. Враховано також видатки на диференціацію заробітної плати працівників, які отримують заробітну плату на рівні мінімальної.

      В галузі житлово-комунального господарства основними пріоритетами на наступний рік стали виготовлення проектно-кошторисної документації та будівництво нових водогонів у населених пунктах громади, реконструкція центральних площ у м.Немирів, капітальний ремонт доріг, облаштування вуличного освітлення та інші роботи, зокрема реконструкцію системи теплозабезпечення Медвежанської ЗОШ.

      Продовжуючи розпочату роботу у 2018 році по облаштуванню спортивних майданчиків у загальноосвітніх навчальних закладах, на 2019 рік передбачено в повному обсязі видатки на будівництво нового футбольного поля для Немирівського НВК №2, а також цільові видатки на придбання спортивного інвентаря.

     Для забезпечення виконання власних повноважень в галузі соціального захисту та соціального забезпечення передбачено видатки на пільги та соціальний захист населення, які відповідно до Бюджетного кодексу віднесено до видатків місцевих бюджетів.

   

    

 

   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора